Welkome uitbreiding bij MetZorg

Caremanager Janny Braks per 2021 in dienst

MetZorg heeft per januari 2021 een nieuw teamlid mogen verwelkomen.  In het onderstaande bericht stelt Janny zich voor!

Op 4 januari 2021 ben ik enthousiast gestart als caremanager bij MetZorg. Heel fijn om in deze bizarre tijden een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dat brengt hoop, energie en gezonde spanning met zich mee wat ontzettend fijn is, juist in deze periode waar zo ongeveer alles in het teken staat van corona.

Ik ben enorm warm ontvangen door het team van MetZorg en voel me ontzettend welkom. Mijn eerste indruk is dat er een professionele en gedreven werksfeer heerst waarbij ook veel aandacht en respect is voor elkaar. Het team is heel gemakkelijk benaderbaar en ondersteunt elkaar op een betrokken manier.

Ruim 9 jaar ben ik al werkzaam in de letselschade als ergotherapeut, casemanager en zorgschadedeskundige. Deze ervaring zorgt ervoor dat ik snel daadwerkelijk aan de slag kan gaan in mijn functie bij MetZorg en (nieuwe) opdrachten aan kan pakken. Hierbij zal ik vooral actief, praktisch en oplossingsgericht te werk gaan samen met of voor het letselschadeslachtoffer, natuurlijk in opdracht van en in overleg met beide partijen (belangenbehartiger en verzekeraar/schaderegelaar).

Ik streef er altijd naar om een passend en adequaat resultaat neer te zetten waar het slachtoffer (en zijn systeem) en de betrokken partijen tevreden over zijn en mee verder kunnen.

Ik ben woonachtig in Brabant en zal daarom vooral de opdrachten in Zuid-Nederland op me gaan nemen. Ik heb er ontzettend zin in…..dus kom maar op met die opdrachten!

Janny Braks

 

Mocht je als ervaren kracht in de letselschadebranche ook op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, neem dan contact op met Tom Rodijk op 06-83520694.

Wij zijn doorlopend op zoek naar talent ter versterking van ons team;  arbeidsdeskundig, ondernemerscoaching, zorgexpert, zorgmanager, caremanager

-