Vacature

Arbeidsdeskundige en/of Ondernemerscoach

MetZorg begeleidt ZZP’ers, MKB ondernemers en werknemers op het gebied van re-integratie. Een ondernemer met letsel heeft naast zijn lichamelijke zorgen ook de verantwoordelijkheid van de onderneming op zijn schouders.

Wat doe je als Arbeidsdeskundige en/of Ondernemerscoach bij MetZorg?

Jouw klant heeft bijvoorbeeld ‘whiplash’ klachten of ander letsel. Alle vraagstukken en hulpvragen die daaromheen spelen pak je integraal op. Denk daarbij aan de bedrijfsvoering die onder druk komt te staan of het kwijtraken van werk.

MetZorg helpt zelfstandigen en werknemers actief bij uitval een nieuw perspectief of evenwicht te bieden door ondersteuning tijdens re-integratie in de (eigen) onderneming. Wij ondersteunen met als doel de continuïteit van de onderneming of inkomen uit dienstverband op korte en lange termijn te borgen. 

Hoe doe je dat?

Dat doe je door goed te kijken en te luisteren naar de problemen en dilemma’s die worden ondervonden en opgelost moeten worden. Die problemen actief en integraal aan pakken is van belang. MetZorg focust zich daarbij op mogelijkheden en kansen. 

Indien re-integratie niet mogelijk is kijk je naar de kansen die er wel zijn door bijvoorbeeld aanpassingen, ombouwen van de onderneming of begeleiding naar loondienst. MetZorg heeft ruime ervaring met zogenaamde 2e spoortrajecten.

Jouw coachende inzet zorgt voor duurzame oplossingen die tot stand komen in samenwerking met slachtoffer, belangenbehartiger en verzekeraar. Je zorgt ervoor dat hij of zij zich kan concentreren op zijn of haar herstel en gaat ontdekken hoe hij of zij weer verder kan. Je houdt rekening met alle belangen die spelen.

Je bezoekt daarvoor slachtoffers thuis, adviseert, informeert en rapporteert aan alle betrokkenen en pakt alle aandachtgebieden voortvarend op. Je werkt vanuit huis en komt periodiek naar Nijverdal voor overleg met collega’s.

Met jouw inzet wordt het re-integratieproces positief beïnvloed, met als resultaat voldoening bij het slachtoffer, verzekeraar en belangenbehartiger.

Wat staat er op je cv?

  • HBO- of WO-denkniveau.
  • Kennis van kleine ondernemingen en/of re-integratie.
  • Een opleiding tot re-integratie specialist, bedrijfs- of arbeidsdeskundige is een pré.
  • Ervaring binnen de letselschade, AOV, re-integratie of arbeidsdeskundige aspecten bij werknemers.

Waar staan we voor?

Wij willen bijdragen aan verbetering van complexe letselschadebehandeling. De manier waarop dat gebeurt, is van groot belang voor de rest van het leven van een slachtoffer. Wij willen hen helpen een nieuw evenwicht en perspectief te vinden.

Wij werken met een team van gedreven professionals voor de betrokkenen en doen dat in nauw overleg met verzekeraars en belangenbehartigers. Meer informatie kun je vinden op www.metzorg.nl

Wij beschikken daarbij over betrokken ondernemerscoaches met ruime levens- en advieservaring met zelfstandigen en ondernemers in het MKB. Ook zijn of waren ze vaak zelf ondernemer en spreken daardoor de taal van de betrokkene. 

Wij geloven in een open samenwerking tussen alle partijen en zetten daarbij de ondernemer met de ervaren mentale en/of fysieke beperkingen centraal. Niet alleen als ondernemer, maar ook als mens. Op deze manier bereiken wij het maximale resultaat in re-integratie. 

Interesse?

Wil je weten wat de 'MetZorg-manier' is? Stuur een mail naar mirjam@metzorg.nl of bel met Tom Rodijk 06 – 83 52 06 94.

Klik hier voor de PDF-versie van de vacature.

Kennis met ons maken?

Wilt u kennismaken met onze organisatie? U kunt onderstaand formulier invullen of een van onze mensen contacten.